Uncharted 2-demo ute på PSN

Klar for oppvarming til et av høstens største spill?

Var du ikke en av de heldige som fikk betanøkkel til Uncharted 2: Among Thieves' multiplayerdemo? Da er det på tide å børste støv av PS3'en din og sjekke ut PSN. Demoen er lansert.

Ja, du leste riktig. I går ble demoen til et av høstens mest etterlengtede spill tilgjengelig for alle på PSN. Den klokker inn på 1.3GB, og inneholder fire forskjellige kart. Vi blir også servert seks multiplayermodier, hvorav to er av samarbeidstypen. Noe for enhver smak, med andre ord.

Som om ikke det var nok, følger også Cinema med. Er du typen som liker å brife med replayvideoer så er nok det godt nytt. Her får du nemlig muligheten til å laste opp videoer, i tillegg til at det følger med et ekstra kart som er perfekt til å lage machinima med.

Uncharted 2: Among Thieves er oppfølgeren til Drake's Fortune, hvor vi følger eventyreren Nathan Drake på jakt etter sagnomsuste skatter. Forgjengeren var ikke bare en suksess, men også et av de første store PS3-eksklusive spillene. Det er derfor knyttet store forventninger til oppfølgeren, som lanseres om tre små uker.

Oppdarert: Demoen er tidsbegrenset, og stenges 12. oktober.

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden