Uncharted-filmen tar seg kunstneriske friheter

Eventyrspill i Indiana Jones-stil blir familiedrama med rettferdighetskompleks?

Det ble nylig klart hvem som skal ha hovedrollene i den kommende Uncharted-filmen. Som vi skrev tidligere fikk Mark Wahlberg rollen som den karismatiske skattejeger og hovedpersonen Nathan Drake, i tillegg til at Robert De Niro og Joe Peschi ble hentet inn for å spille henholdsvis faren og onkelen til Nathan.

Rollebesetningen kom overraskende på, spesielt siden vi verken har sett noe til faren eller onkelen til Drake i noen av spillene. En uttalelse fra regissør og manusforfatter David O' Russel oppklarer litt i misforståelsen. Hans Uncharted-film ser nemlig ut til å ta seg betraktelige friheter med spillenes handling:

– Tanken som virkelig tenner meg er at det finnes en familie som har mye innflytelse innen internasjonal kunst og antikviteter. Det er en familie som både forhandler med statsoverhoder og museumssjefer og deler ut rettferdighet.

– Vi vil få familiedynamikken, som vi har hatt i et par filmer nå. Hvis du tar og utvider denne til et større, mer muskuløst actionfilm-format, men samtidig tar med karakter-ting. Det er en veldig kul idé, synes jeg.

Er det slik du så for deg at Uncharted-filmen skulle bli?

Les også:Mark Wahlberg som Nathan Drake
Les også:Uncharted 2: Among Thieves
Les også:Drar Nathan Drake på ørkensafari?


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden