Uncharted 2 får nedlastingspakke

Uncharted 2 får nedlastingspakke

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Omsider slipper Naughty Dog sitt første nedlastbare innhold til Uncharted 2, og det var vel egentlig på tide. Dessverre er det ingenting å få bakoversveis av.

Nye figurer

I motsetning til hva mange sikkert håpet på, inneholder DLC-pakken nemlig ingen nye kart, våpen eller andre ting av vesentlig betydning. I stedet får vi en skin-pakke med syv ulike karakterer fra andre Sony-produserte titler du kan spille som i multiplayer.

De syv figurene er: Nathan Hale og en Chimera fra Resistance 2, Sev og en Helghast-soldat fra Killzone 2, og Cole (den onde og gode) og Zeke fra Infamous.

I tillegg til at innholdet i den første DLC-pakken må sies å være ganske skuffende, blir den heller ikke gratis. Prisen er satt til ca $5, altså rundt 30 kr.

Pakken lanseres torsdag 28. januar over hele verden. For øvrig slipper Naughty Dog samtidig en demo av spillet for de som ennå er skeptiske til om Uncharted 2 er verdt å bruke penger på.

(Kilde: 1Up)

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen