Urban Reign til Europa

Hold ungene inne; det brutale kampspillet Urban Reign er på vei til europeiske farvann.

- Er du hard nok til å knekke noen skaller, spør den barske pressemeldingen vi har fått fra Sony, som videre forteller at de vil lansere kampspillet Urban Reign i Europa tidlig neste år. Spillet, som er under utvikling hos folkene bak Tekken og Soul Calibur, lanseres eksklusivt for PS2.

Spillet foregår i den moderne byen Green Harbor, hvor en kidnapping skaper konflikt mellom to av de største gangstergruppene. Du har blitt leid inn som en "ordne opp i ting, samme hva det koster"-mann, og må nå beskytte lederen deres i det som etter hvert utarter seg til å bli en ødeleggende gatekrig.

Spillet tilbyr 100 hardtslående oppdrag, over 30 forskjellige våpen (som knuste flasker, jernrør og baseballkøller) og over 60 spillbare figurer, inkludert Paul Phoenix og Marshall Law fra Tekken-serien.

I tillegg får du flere spillmoduser, som "free mode" (hvor du kan låse opp nye spillfigurer og utforske nye stilarter), "challenge mode" (hvor du og en venn eller datastyrt partner kjemper mot horder av fiender) og "multiplayer", som lar deg spille med eller mot opp til tre venner.

Siste fra forsiden