Mektige menn og kald krig

USA mot Sovjet

Strategiserien Supreme Ruler utvides med et nytt spill.

I Supreme Ruler-spillene har du rollen som statsoverhode og må bruke alt du har av militære, diplomatiske og økonomiske ressurser for å få overtaket på andre nasjoner i det globale rotteracet. Hittil har serien holdt seg til moderne tider, og utgiver Paradox Interactive melder nå at neste utgivelse er lagt til den kalde krigen.

Storpolitisk spill.

Supreme Ruler: Cold War lar deg velge mellom å spille gjennom en kampanjemodus eller boltre deg i en politisk sandkasse. I kampanjen påtar du deg rollen som sjef for enten USA eller Sovjetunionen og må føre landet ditt trygt gjennom flere tiår med usikker fred og kriging ved stedfortreder. Sandkassemodus lar deg fritt velge mellom verdens nasjoner på 1950-tallet.

Som i mange andre strategispill får du muligheten til å forske på nye teknologier, utvide og forbedre økonomien din og bruke spioner og rå makt for å få andre nasjoner til å føye seg. Spillet foregår på tur mens du tar beslutninger og utvikler landet ditt, men hvis det blir krig skifter det til strategi i sanntid.

Det loves også en rekke forbedringer over forgjengerne i serien, inkludert en oppdatert grafikkmotor og et nytt brukergrensesnitt.

Supreme Ruler: Cold War utvikles av kanadiske BattleGoat, som også stod bak de tidligere Supreme Ruler-spillene. Det skal utgis en gang i løpet av første kvartal 2011.

Siste fra forsiden