Utålmodige Switch-fans stjal konsoll og la ut video av oppstartsprosessen

Konsollen skal nå være levert tilbake.

YouTube

Nintendos nye konsoll er nå rett rundt hjørnet, men fremdeles mates forventningsfulle fans med prøvesmaker i form av for eksempel nye Zelda-klipp. Nå har det dukket opp en video som viser oppstartsprosessen til Switch-konsollen, melder blant andre Eurogamer.

Videoen ble nylig lagt ut på YouTube av en bruker som har fått tak i et tidlig eksemplar av den nye spillkonsollen, på en ikke helt konvensjonell måte. Konsollen skal nemlig være stjålet.

Vedkommende bedyret først at butikken gjorde en feil og sendte ham konsollen lenge før lanseringen. I en uttalelse til IGN slo Nintendo imidlertid fast at konsollen, sammen med flere andre eksemplarer, var stjålet av ansatte hos en amerikansk distributør. Ifølge Nintendo skal de aktuelle personene nå være avskjediget, og konsollene tilbakelevert.

Pent og raskt

Uansett har hendelsen altså gitt oss et innblikk i oppstartsprosessen til konsollen. Den ble tatt opp på video og lastet opp på nettstedet YouTube nylig. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

YouTube

Noe av det man kan lese utfra videoen er at grensesnittet ser temmelig rent, pent og oversiktlig ut, og ikke minst merker man også at maskinen er vesentlig hurtigere enn forgjengeren, noe som ikke akkurat kommer som en overraskelse.

Av funksjoner som oppstartsprosessen avslører er muligheten til å koble konsollen til TV-en eller utsette dette dersom man kun ønsker å bruke den som bærbar konsoll i første omgang. Ellers finner man en ganske standard meny med et ikon for nyheter, eShop-butikken, et album hvor man kan lagre skjermbilder og vanlige innstillinger.

Nintendo Switch lanseres den 3. mars, samme dato som det etterlengtede storspillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Vi har også fått testet Switch-konsollen »

Siste fra forsiden