Mortal Kombat er tilbake

Uten superhelter og annet ræl

Neste år vanker det blodig slåssing.

I flere år var det Midway som eide rettighetene til den blodige slåssespillserien Mortal Kombat. Midway gikk som kjent nedenom og hjem etter flere år med frynsete økonomi, men før de ble slukt av gigantselskapet Warner Bros. meldte de at et nytt og særdeles blodig Mortal Kombat var under utvikling.

Dette prosjektet ser ut til å ha overlevd oppkjøpet, for nå melder Warner Bros. at neste Mortal Kombat skal lanseres i 2011. Spillet har enkelt og greit fått tittelen Mortal Kombat, og skal ta serien tilbake til sine mørke og blodige røtter etter tegneseriespillet Mortal Kombat vs. DC Universe.

Utvikler er tilsynelatende ukjente NetherRealm Studios, men dette er bare et nytt navn for de gamle Mortal Kombat-utviklerne under ledelse av serieskaper Ed Boon.

– Vi gleder oss til å by spillerne på mer Mortal Kombat. Spillet har akkurat det fansen har bedt om: En mer moden stil, forbedrede slåssmekanismer i 2D-perspektiv og de beste, blodigste henrettelseangrepene noensinne, hevder Boon i pressemeldingen.

Bortsett fra heftig vold og bedre mekanismer loves det masse andre små og store forbedringer. Spillet kjører for eksempel på en ny grafikkmotor og skal ha en mer omfattende historiemodus enn tidligere utgivelser i serien. Nye moduser vanker det også, inkludert en arkadebasert samarbeidsmodus og muligheten for to og to å kjempe mot hverandre.

Når i 2011 Mortal Kombat skal lanseres er uklart, men det kommer uansett til PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden