Utforsk en stor og mystisk verden i Below til sommeren

Capybaras kommende «roguelike»-spill har fått lanseringsvindu.

Sword & Sworcery-utvikler Capybara Games har lansert en ny trailer for det kommende spillet Below. I traileren avslører utvikleren at spillet – som kommer til Xbox One og PC – skal lanseres en gang til sommeren.

Utforsk, overlev og oppdag

I Below er du en liten figur i en stor verden.
Capybara Games

Den to minutter lange videoen gir oss et ferskt gjensyn med det stemningsfulle spillet, som først ble annonsert på E3 i 2013. Her får vi se mange av omgivelsene spillet vil ta oss med til, samt noen av fiendene vi blir nødt til å kjempe mot.

I Below plasseres spillere på en mystisk øy, og målet er å utforske og oppdage så mye som mulig samtidig som man må jobbe for å overleve øyas farer. Spillet er et såkalt roguelike-spill, der man mister figuren sin for godt når man dør, men i motsetning til de fleste andre i sjangeren er det i Below mulig å finne igjen alle gjenstandene man mister.

Da vår utsendte skribent fikk prøve spillet på E3 i 2014 lot han seg fengsle av dets trykkende stemning og spennende verden:

– Grunnen til at spillet er vakkert er hovedsakelig gjennom den unike grafikken som virkelig gjør det tydelig at du er veldig liten i en verden full av høye fjellsider og dype avgrunner. Musikken fra Jim Guthrie gjør ikke noe stort nummer av seg, men bygger videre på følelsene den visuelle presentasjonen skaper, skrev Øystein Furevik.

Til sommeren får vi også et nytt rollespill fra Square Enix.
I am Setsuna ønsker å gjenopplive storhetstiden for japanske rollespill »

Siste fra forsiden