Utforsk rommet på Xbox 360

I Darkstar One: Broken Alliance kan du mekke på ditt eget romskip, handle og slåss.

PC-spillet Darkstar One fra Ascaron Games fikk rimelig gode kritikker da det ble sluppet i 2006. Romspillet tilbød et åpent univers der du som fersk romskipkaptein kunne søke lykken gjennom handel og kamp.

Anmeldelse: Darkstar One (PC)

Nå kommer det endelig en oppfølger til spillet, men denne gangen kun til Xbox 360. Darkstar One: Broken Alliance er under produksjon hos spillutvikleren Gaming Minds, som ble dannet av veteraner fra Ascaron Games etter nedleggelsen av sistnevnte.

Oppskriften til Broken Alliance høres til forveksling ut som sin forløper. Ifølge pressemeldingen får man utforske det vidtrekkende verdensrommet og bedrive både handel og kamp, men med ett overhengende mål for øyet – å nøste opp mysteriet rundt dødsfallet til hovedpersonens far. Deler av historien vil fortelles gjennom egne mellomsekvenser.

Anmeldelse: X3: Terran Conflict (PC)

Kampsekvensene skal ifølge utviklerne skildres fra cockpiten, og bære preg av høyt tempo.

Spillet skal tilby gode muligheter for tilpasninger og oppgraderinger av romskipet. Dersom du velger å fokusere på handel kan du bygge skipet om til et tungt beskyttet frakskip.

Hvis du heller vil gå i strupen på de seks romvesenrasene kan du heller bygge skipet om til et raskt angrepsskip eller en krysser.

Spillet kommer i løpet av sommeren, og vil altså slippes eksklusivt til Xbox 360. Dermed får konsollen en sårt trengt representant for en sjanger som nærmest har vært forbeholdt PC-spillere de siste årene, med spill som X3-serien og ikke minst MMO-en Eve Online.

Anmeldelse: Eve Online (PC)

Siste fra forsiden