Podkast

Rad Crew

– Utnytt mekanismene dere har laget i Dark Souls II bedre

Rad Crew-Are har et godt råd til skaperne av action-rollespillet.

Ukens episode av podkasten Rad Crew er nok litt inspirert av hva vår store nabo i øst har foretatt seg den siste tiden. Topplisten denne gangen handler nemlig om spill inspirert av den kalde krigen.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Men Nuclear War har de glemt! (bilde: New World Computing).

Studioet gjestes denne gangen av Stian Danielsen fra IGN, som blir med for å snakke litt om Call of Duty-veteranenes nye skytespill, Titanfall. Ellers finner vi de faste Rad Crew-medlemmene Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad i studio denne gangen.

Are sparker i gang Rad Crews dekning av Dark Souls 2 – som vi sannsynligvis vil høre mer om i ukene som kommer. Jostein er på sin side Positivt overrasket over Final Fantasy X/X-2 HD på PlayStation 3.

Titanfall får mye skryt. (bilde: EA).
EA

Ellers blir det selvsagt også mye fokus på den siste ukens nyheter, og at Xbox One kommer til Norge i september er selvsagt et av diskusjonstemaene. Her er dagens meny:

  • Topp 5 spill inspirert av den kalde krigen (3:50-27:45)
  • Nyheter (35:07-1:12:30)
  • Titanfall, Dark Souls 2 og Final Fantasy X (1:18-30-slutt)
Jepp, dette er et Final Fantasy-spill. (bilde: Square Enix).

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 165 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 13. mars 2014
Rad Crew, 27. februar 2014
Rad Crew, 27. februar 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Siste fra forsiden