«Krucial_B» - Defend the North

Utøver omkom under slåssespillturnering

«Krucial_B» mistet livet etter et anfall på Defend the North.

Illustrasjonsbilde fra Samurai Shodown.
SNK

Bryand «Krucial_B» McIntosh mistet livet i helgen, som følge av et anfall han led under slåssespillturneringen Defend the North. Deltakere på arrangementet melder at 34-åringen plutselig gikk i bakken, og selv om hjelpen kom raskt var det for sent.

– Jeg så noen som fikk et anfall i dag på et av toalettene på Defend the North, og jeg gikk for å hente hjelp og fant heldigvis noen hotellansatte som kunne hjelpe ham. Dessverre fikk jeg nyheten om at denne mannen døde. Hvil i fred, skrev en annen utøver på søndag.

Melder om dårlige forhold

Turneringen ble holdt midt under en hetebølge i New York, og deltakere har meldt om dårlige forhold på stedet. Blant annet skal lufteanlegget knapt ha vært på, og tilgang på vann skal ha vært for dårlig. Hvorvidt dette bidro til den tragiske hendelsen er imidlertid ikke fastslått.

Arrangøren av Defend the North har foreløpig ikke kommentert saken. Capcom – som sponset turneringen – tok imidlertid til Twitter for å bekrefte saken og uttrykke sin sorg.

I dagene etter Defend the North har det strømmet på med kondolanserfra storedeler av slåssespillmiljøet. McIntosh minnes som en viktig del av miljøet i delstaten Louisiana.

Les også: StarCraft II-personligheten Geoff «iNcontroL» Robinson er død »

Siste fra forsiden