Ny Fable III-lekkasje?

Utradisjonelle kilder

En bryllupsannonsering røper visstnok det neste eventyrspillet fra Lionhead.

Lionhead Studios skjøt gullfuglen med sitt actioneventyr Fable II til Xbox 360. Spillet har fått mye ros i spillpressen og solgt over to og en halv millioner eksemplarer. Da er det naturlig å forvente en oppfølger, og for noen måneder siden forsnakket BBCs Jonathan Ross seg og sa han var involvert i Fable III.

Både Lionhead-sjef Peter Molyneux og Ross har prøvd å dysse ned saken, men nå har det dukket opp en ny, liten lekkasje. Ifølge Eurogamer stod det nylig en bryllupsannonse i New York Times, hvor brudgom Joshua Samuels Atkins står oppført som sjefsdesigner på nettopp Fable III. Atkins har tidligere vært involvert i en rekke Microsoft-prosjekter, inkludert Lionheads Fable II.

Eurogamer nevner også et intervju med Molyneux fra årets Game Developers Conferance, hvor det virker som han erter oss med mulighetene for et nytt Fable:

– Hvis jeg skulle snakke om Fable III, så skulle jeg ønske å snakke om tre enormt store ting i Fable III som ville overasket og sjokkert deg. Men jeg snakker ikke om Fable III. Dette er bare rent hypotetisk.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden