Spennende flerspiller for Empire

Utvikleren letter på sløret

Creative Assembly har snakket litt om den kommende flerspillerkampanjen for Empire: Total War.

Eurogamer hadde i går et nettmøte med skaperne av det storslagne strategispillet Empire: Total War, og her kom det blant annet frem litt informasjon om den kommende muligheten for å spille spillets kampanjemodus i flerspiller.

To spillere vil kunne kjempe mot hverandre i standard kampanjemodus, sammen med en haug av datastyrte nasjoner. Spillet vil være rimelig likt enspilleropplevelsen, men med én spennende funksjon.

Når medspilleren din går til kamp med en nabo, får du nemlig muligheten til å ta over naboens hær. Dermed slipper du å tvinne tommeltotter mens medspilleren kjemper mot andre spillere, samtidig som du kan påvirke resultatet selv.

For øyeblikket kan man kun utkjempe enkeltstående slag mot andre spillere, men kampanjemodusen er underveis, og en betatest av denne vil starte kort etter spillets utgivelse. Det er fortsatt uklart om denne betatesten blir åpen eller lukket.

For mer informasjon om Empire: Total War (og hvorfor du bør ta turen til den lokale spillbutikken og sikre deg en kopi av spillet) kan du lese vår anmeldelse.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden