Info om The Witcher 2

Utviklerne svarer på spørsmål

CD Projekt har snakket litt om The Witcher 2.

I forrige uke dukket det opp en lekket video fra rollespillet The Witcher 2. Utvikler CD Projekt bekreftet at den var ekte, men sa at den aldri var ment for offentligheten.

Bilde fra The Witcher.

Nå har de bestemt seg for å svare på noen spørsmål angående spillet og traileren. Først og fremst understreker de at videoen er fra en tidlig alfa-utgave av spillet, og ikke vil representere den endelige kvaliteten. Videoen var kun ment som et verktøy for å presentere spillet for utgivere, og mye har endret seg siden den ble laget.

Hvis du bet deg merke i svakt stemmeskuespill, kan du også beroliges. Alle stemmene er laget av CD Projekt-ansatte, og skal selvsagt byttes ut før lansering.

CD Projekt forteller også at de bruker en ny, egenprodusert spillmotor for The Witcher 2. Forgjengeren brukte BioWares Aurora-motor (fra Neverwinter Nights), noe som skapte en god del problemer for utviklerne. CD Projekt er stolte av den nye motoren, og vil komme med detaljer om den etter at spillet har blitt offisielt kunngjort.

The Witcher 2 kommer til PC, men det vil også få en konsollversjon eller to. Spillet har ikke fått noen utgivelsesdato enda, og CD Projekt påpeker at de enda har svært mye å gjøre. De planlegger ikke å gi ut mer informasjon om spillet før det blir offisielt kunngjort sammen med en utgiver, noe som fortsatt er lenge til.

Siste fra forsiden