Våghalsen Joe til Playstation 3

Joe Danger ruller snart inn på Playstation Network.

Noen husker kanskje Joe Danger, engelske Hello Games' første spill som var nominert i to kategorier hos Independent Games Festival 2010. Det ble ingen pris på Joe Danger den gang, men nå er han i ferd med å bane seg vei til PSN i månedsskiftet mai/juni.

Les også: Her er finalistene i IGF

Hello Games ble stiftet i 2008 og består av fire kamerater med tidligere erfaring fra selskaper som Sumo, Kuju, EA og Criterion. Joe Danger er deres første spill som uavhengige utviklere, og blir beskrevet som et sideskrollende 3D "stunt-em-up" med enkelte likheter til spill som Trials HD, Sonic the Hedgehog, Tony Hawk og GripShift.

Den drevne stuntmannen Joe Danger lever for å underholde publikum og slå nye verdensrekorder, og du kan spille mot venner eller forsøke å slå erkefienden Team Nasty.

Les også: Aqua Panic på Playstation Network

I tillegg til å forsere hindere og utføre halsbrekkende stunts kan du samle mynter, bygge komboer og slå tidsfrister. Spillet lar deg også leke med en innebygget level editor som gir anledning til å pause underveis for å hive inn flere hindere eller ramper å lande på.

Ifølge utviklerne tar spillet sikte på å gjenskape den barnlige gleden av å dynke lekemotorsykkelen din i tennvæske og sende den i høy hastighet utfor nøye konstruerte ramper for første gang.

Les også: Sparkster på nye eventyr

Hello Games håper å kunne komme med en mer presis dato om noen uker, men venter mest sannsynlig på klarsignal fra Sony før endelig slippdato kan offentliggjøres.

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden