Vampyrene truer igjen

Castlevania-verden blir tydeligvis aldri fri de blodsugende vampyrkrypene. Nå jobbes det med nok et spill i serien til PS2.

I følge det amerikanske bladet Play, jobber Konami sitt Tokyo-studio med et nytt PS2-spill i Castlevania-serien. Spillet har fått navnet Castlevania: Curse of Darkness, og følger eventyrene til en person som heter Hector. Spillets helt jobbet tidligere for Dracula, og arbeidet hans bestod i å lage demoner, men etter hvert forstod han at å være på slemmingenes side ikke var noe for ham.

Derfor stakk han av for å starte et fredelig liv, men naturligvis gikk ikke ting som planlagt. Hector ender opp med å måtte dra tilbake til Dracula sitt slott for å redde kvinnen han elsker, og der får han ingen hyggelig velkomst. Heldigvis har han med seg noen "snille" demoner som støtte, og disse vil kunne utvikle evnene sine etter hvert som de får mer erfaring.

Curse of Darkness lover et sterkere fokus på eventyr og rollespillelementer enn det forrige Castlevania-spillet på PS2, Lament of Innocence. Spillet vil la deg utforske det mystiske slottet, hvor du blant annet vil komme i kontakt med medlemmer av Belmont-familien (de faste hovedpersonene i Castlevania-serien).

Vi vet ikke når dette spillet er ventet ferdigutviklet, og vil komme tilbake med mer detaljer om spillet etter som vi får dem.

Siste fra forsiden