Vant du Brothers in Arms-spill og utstyr?

BiA: Earned in Blood-konkurransen er nå avsluttet, og vi har trukket en heldig vinner. Ble det deg?

Brothers in Arms: Earned in Blood – som ble lansert på PC og Xbox 7. oktober, og PlayStation 2 den 28. oktober – fortsetter i akkurat samme sporet som forgjengeren, men takket være imponerende kunstig intelligens føles det hele langt mer dynamisk og realistisk enn det gjorde i originalen. Fienden utnytter seg av spillerens tabber og prøver å omringe spillerens gruppe. I tillegg beveger de seg hele tiden i forhold til dine bevegelser for å holde seg i skjul.

Gruppen din vil tolke ordrene dine på en fornuftig måte, og de er dessuten veldig effektive i kamp, så lenge de får gode ordre. Historien denne gangen foregår både før, under og etter hendelsene i originalspillet, og du får oppleve det som skjedde i originalen fra et annet synspunkt. Du spiller Hartsock, en av de viktigste kompanjongene til Baker, som du styrte i originalspillet.

Den siste uken har våre lesere fått mulighet til å delta i konkurransen om PC-versjonen av spillet, samt en Brothers in Arms skulderveske og lommelerke, levert av Ubisoft. Her er spørsmålene med de riktige svarene som var nødvendig for å delta i trekningen:

Spørsmål 1: Hvem av disse er rangert høyest i forsvaret: Oberst, Løytnant eller Kaptein? Riktig svar: Oberst.

Spørsmål 2: Hvilken rang har Joe Hartsock i Brothers in Arms: Earned in Blood? Riktig svar: Sersjant.

Blant alle som hadde riktig svar på begge spørsmålene, har vi trukket ut Magnus Barstad som den heldige vinner.

Vi gratulerer!

Siste fra forsiden