Vant du Xbox 360 og Assassin’s Creed?

En heldig vinner kåret.

Vi har nå avsluttet den siste av to store Assassin’s Creed: Brotherhood-konkurranser her på Gamer.no. Vi startet med å gi bort en unik premie bestående av PlayStation 3 Slim 320 GB, Assassin’s Creed: Brotherhood Auditore Edition og en stilig hettegenser.

Tage Westrum vant Assassin's Creed: Auditore Edition, Xbox 360 Slim 250 GB og en hettegenser.

Auditore Edition inneholder spillet, et eksklusivt kartområde, dragerustning til Ezio, DVD med en kortfilm hvor du får vite mer om Ezio via hans far, og noen samlekort som presenterer personligheter i flerspillerdelen.

Over 4000 deltok i den første konkurransen. Det ble så stor suksess at vi bestemte oss for å gjenta det hele denne uka, men byttet ut konsollen Xbox 360 Slim 250 GB.

Nå har vi trukket en ny vinner, blant hele 5364 deltakere!

Den heldige ble Tage Westrum. Han visste at online flerspiller er en helt ny spillfeature, og at Brotherhood foregår i Roma.

Vi gratulerer!

En trøst til de som ikke vant er at det snart er desember. Det betyr at det straks er tid for årets julekalender her på Gamer.no. Også i år stiller vi med 24 meget tøffe gaver, som skal gis bort til like mange vinnere. Her er det mye å glede seg til, og vi åpner 1. desember med en av de tøffeste premiene vi noen gang har gitt bort!

Siste fra forsiden