Velkommen til nye Gamer.no

Ny drakt og ny funksjonalitet

Vi starter det nye året med splitter nytt design.

iStockphoto

I dag har vi gleden av å kunne presentere Gamer.no, Amobil.no, Akam.no og Hardware.no i helt ny drakt. Vi håper at du liker det du ser!

Arbeidet med det nye designet begynte allerede i fjor høst. Vi bestemte oss da for at det var på tide med en skikkelig visuell overhaling. Flere av sidene våre har design med røtter tilbake til 90-tallet, og vi mente det var på tide å tenke helt nytt.

Lesernes kommentarer til artiklene er nå tilgjengelig etter annonsen i bunn av artikkelen.

Da vi satt oss ned med skissebordet hadde vi tre mål for øye. Vi ønsket at sidene våre skulle være mer luftige og oversiktlige. Vi ønsket oss en mer seriøs og grafisk profil. Og vi ønsket at det skulle være lettere å surfe mellom sidene i nettverket.

Arbeidet har siden gått jevnt og trutt fremover, ledet an av redaktørene på hvert nettsted og sjefsdesigner Kent William Innholt.

I desember hadde vi en betaversjon av sidene oppe og kjøre, og vi inviterte 300 av leserne til å teste dem ut. Her fikk vi en rekke uvurderlige tips og tilbakemeldinger om hva vi kunne forbedre. Det endelige resultatet av dette arbeidet ser du i dag.

Så hva er egentlig nytt? Her er de viktigste endringene:

1) Alt innhold i venstre kolonne

Målet er at du skal kunne konsentrere deg om innholdet i sakene du leser, uten å plages av unødvendig informasjon og reklame.

2) Mektigere søk

Du kan nå søke både i prisguiden, forumet og artikler samtidig. Du trenger med andre ord kun å forholde deg til ett søk, uansett hva du leter etter. Søket er også mye mer intelligent enn før, og sorterer etter relevans.

3) Leserkommentarer i artiklene

Nå kan du se smilefjes, avatarer, sitater og alt annet du er vant til fra forumet uten å forlate artikkelen.

4) Sortere anmeldelser etter karakter

Det er nå mulig å sortere alle anmeldelser fra 2001 til i dag etter karakter, og deretter filtere på en enkelt plattform eller sjanger.

5) Utvidet prisguide

I tillegg til tusenvis av spill inneholder vår prisguide nå også spillkonsoller, spillutstyr, datautstyr, mobiltelefoner, kameraer, musikk, filmer og mye mer.

6) Navigér mellom nettsidene våre

Nå ligger det faste linker til Hardware.no, Akam.no og Amobil.no på toppen av siden.

7) Raskere sider

Det nye designet er skrevet fra bunnen av for å laste så raskt som mulig. Du vil merke at det går mye glattere å surfe på Gamer.no enn før.

Dette er bare noe av det vi har forbedret. Du vil se mange nye spennende tjenester som rulles ut på nettsidene våre i månedene som kommer.

Men husk: I en såpass omfattende designendring som dette, er det ikke til å unngå at vi kan oppleve startvansker. Det er også noen deler av nettsiden som ikke har rukket å bli tilpasset det nye rammeverket enda.

Hva syns du?

Vi vil jobbe på høygir med feilsjekking de neste dagene, og vi setter stor pris på alle tips og nyttige tilbakemeldinger vi kan få fra dere lesere. Slik forteller du oss hva du syns:

Siste fra forsiden