Velkommen til Spillverket

Endelig er vår nye spillside klar med nytt navn.

Interesserer du deg for dataspill? Vil du holde deg oppdatert? Vite hvilke spill du bør bruke tid og penger på? Vil du diskutere spill med likesinnede? Da er Spillverket.no for deg.

Data- og videospill er blitt en stadig viktigere del av vår kultur og spill appelerer til stadig flere. Det er lenge siden det bare vare nerdene som spilte. Nå er både jenter, mammaer og pappaer i aksjon. Vi får spill inn med morsmelka.

I rekordåret 2008 omsatte spillbransjen for nesten 700 millioner kroner bare i Norge. Spillsalget passerte dermed salget av musikk. Spillerne fortjener derfor i høyeste grad å bli tatt på alvor.

Det ønsker vi å gjøre her på Spillverket, Tek.no-nettverkets nye spillside. Nettsiden bygger på samme solide plattform og redaksjonelle kvalitet som de andre sidene i Tek.no-nettverket. Det betyr at du ved siden av det redaksjonelle stoffet også finner tjenester som prisguide (Prisguide.no) og diskusjonsforum (levert av Diskusjon.no).

Av andre sentrale tjenester kan vi nevne videoseksjonen som vi vil satse sterkt på fremover. Nærmere bestemt vil vi produsere videoanmeldelser av spill, og jobber i disse dager med å sette opp vårt eget TV-studio til formålet.

Den senere tiden har vi fått med oss mange flinke skribenter på laget, og gleder oss stort til å komme i gang for fullt med anmeldelser. Det å bygge opp en velfungerende og oppegående redaksjon er ikke gjort over natten, men vi bygger sten på sten. Dersom du i den anledning har forslag, tips, eller noe annet du vil bidra med, er det bare å kontakte oss på e-post eller i forumet.

Vi retter ellers en stor takk til alle som bidro med forslag til navn på vår nye spillside, og da i særdeleshet de personene som foreslo Spillverket. Den personen som først foreslo Spillverket (e-post mad..@gma..) kan vente seg en overraskelse i posten. Tusen takk for hjelpen alle sammen!

Det er med stor spenning og optimisme vi nå ser fremover og brenner etter å fortsette arbeidet med Spillverket. Vi lover å gjøre vårt ypperste for å lage et godt produkt. Takk for tålmodigheten din og takk for at du bruker oss!

Siste fra forsiden