Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 21

Vi åpner en ny luke i kalenderen vår

Det blir en grønn jul i år.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Master Chief kraftpakke

Vi er på oppløpssiden i vår julekalender og slår derfor til med en grønnkledd actionpakke av de sjeldne. I dagens luke finner vi spillene Halo: Master Chief Collection og spesialutgaven av Halo 5: Guardians, i tillegg til en håndkontroller med design inspirert av Halo-serien. Begge spill er til Xbox One. Er du tilhenger av Master Chief og hans spektakulære romopera, er dette en gylden mulighet til å gjøre julen enda litt grønnere.

Halo: The Master Chief Collection.
Microsoft Studios

Halo: Master Chief Collection er en samleutgave som ble utgitt til Xbox One i fjor. Her finner man Halo: Combat Evolved Anniversary, samt Halo 2, 3 og 4. Samtlige spill har oppusset grafikk. Dette er en essensiell pakke for de som begynner å bli lei av å dra frem de gamle Xbox-konsollene hver gang klassikerne i serien skal spilles. Er du i tillegg en av de som hevder at Halo 2 hadde den klart beste flerspillermodusen, er Master Chief Collection en ypperlig anledning til å nyte flerspilleren i moderne nettspillingsrammer.

Halo 5: Guardians.
Microsoft Studios
Halo 5: Master Chief Xbox One kontroller.
Microsoft

Halo 5: Guardians er det nyeste spillet serien, og det ble strålende mottatt her på huset. Vår anmelder mente at seriens nye fokus på samarbeid og flerspilling var glimrende utført. I tillegg ble nye styringsmekanikker, den kløktige nivåutformingen og slående vakre blikkfang trukket frem som noen av spillets mange sterke sider.

Som om ikke dette var nok, følger det med en lekker håndkontroller i Halo-design. Dette er det perfekte tilbehør til alle som er glad i Halo og Master Chief. Kontrolleren er et offisielt Microsoft-produkt og ter seg derfor på samme måte som ordinære kontrollere til Xbox One.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden