Konkurranse

Vi byr på en ny premie i luke 8 i julekalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Spillheadsett for alle plattformer

HyperX Cloud Alpha S.
HybperX

Bak dagens luke finner vi et HyperX Cloud Alpha S-headsett. Øreklokkene har en aluminiumsramme som skal sørge for at greia varer en stund, og en avtagbar mikrofon for de øyeblikkene der du heller vil slurpe kaffe enn å beordre medspillerne. Headsettet støtter 7.1 Surround-lyd. Mikrofonen har også støyreduksjon – noe det kan være greit å ha om vaskemaskinen bråker for mye. I tillegg til PC og Mac gjør den klassiske 3,5 mm minijack-pluggen at headsettet kan brukes på PlayStation 4 og Xbox One – en av fordelene med klassisk kablet headsett der, altså.

Premien er levert av HyperX.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1195 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden