Nytt Need for Speed

Vi får et nytt Need for Speed-spill om ikke lenge

Mer Plants vs. Zombies er også på vei.

Need for Speed, her ved Need for Speed: Payback.
EA

Det har vært ukarakteristisk stille rundt EAs brautende bilspillserie, Need for Speed, siden det forrige forsøket på å gjenopplive serien i 2017 ikke gikk helt som planlagt. Dette er snart i ferd med å endre seg, for allerede om et par uker, under årets Gamescom i Köln, skal det neste spillet i serien annonseres.

Nyheten kommer fra EA selv, som under deres seneste investormøte kunne fortelle at de planlegger å trekke sløret av det neste innslaget i serien om ikke lenge. Noe mer vites foreløpig ikke om det nye prosjektet, annet enn at det skal slippes i løpet av det gjeldende regnskapsåret.

Vi pleier ikke å spekulere her i Gamer.no, men vi regner med at det blir bilkjøring i det nye Need for Speed. Her ser du Need for Speed: Rivals.
EA

Vi drister oss til å gjette at det kommer til å handle om kappkjøring og at det nok en gang er de svenske utviklerne i Ghost Games som står bak. Ghost Games har jobbet med de tre foregående Need for Speed-spillene, inkludert Need for Speed: Rivals, Need for Speed fra 2015 og Need for Speed: Payback. Ingen av disse spillene har fenget enormt her i leiren, men det er lov å håpe at alle gode ting er fire for Ghost Games.

Flere planter, flere zombier

I rapporten blir det også nevnt at det skal komme mer fra Plants vs. Zombies-serien. Det kommende spillet blir beskrevet som «et skytespill som kommer til konsoll og PC senere i år», så da er det mest sannsynlig snakk om et nytt innskudd i Plants vs. Zombies: Garden Warfare-serien.

Gamescom går av stabelen tirsdag 20. august. Den som venter, får som kjent se.

EA har flere jern i ilden senere i år:
Slik blir Star Wars Jedi: Fallen Order »

Siste fra forsiden