Star Wars Jedi: Fallen Order

Ny Star Wars Jedi: Fallen Order-video viser hvordan spillet egentlig er et MetroidVania-spill

EA slipper ny, lengre video som viser hvordan spillet egentlig er.

EA og Titanfall-utvikler Respawn viste omsider frem sin nye tittel Star Wars Jedi: Fallen Order, en tittel det knytter seg en del forventninger til, på årets E3-messe. Nå har EA plutselig servert enda en video, og denne er dobbelt så lang som E3-klippet.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, varer nesten 27 minutter og tar for seg en del aspekter ved spillet som E3-demoen ikke dekket.

Blant annet får vi se hvordan kampene arter seg fra inni noen av farkostene i spillet, og mer av interaksjonen med omgivelsene.

Lover dybde

EA

Regissøren for spillet, Stig Asmussen, skriver i et blogginnlegg at grunnen til at de nå slipper den nye, lengre videoen er at de ønsker å gi publikum innsikt i mer av spillet enn de rakk å vise i løpet av de 14 minuttene som E3-demoen varte.

Asmussen ser ut til å henvende seg til publikum som mener at kampsekvensene som ble vist frem i E3-klippet ikke bød på nok utfordring.

– Jeg lover at det er betydelig utfordring og dybde å finne i vårt kampsystem. Det samme kan sies om vår tilnærming til nivådesign, som er laget på en ikke-lineær måte med tung innflytelse fra spill som Metroid, Castlevania og Souls-serien, skriver Asmussen

Hvorvidt han har rett finner vi ut av når spillet lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 15. november i år.

Les også: SNIKTITT: Star Wars Jedi: Fallen Order »

Siste fra forsiden