Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 2

– Vi får ikke nok av Elite: Dangerous

Rad Crew har fått seg en ny besettelse.

Elite: Dangerous er blant ukens snakkiser.
Frontier Developments, Rad Crew

Vår første ordinære episode av Rad Crew i 2015 etter forrige ukes kåringer av de beste spillene i 2014 er en episode som dekker et vidt spekter av tema, fra gyselige småbyer til utforsking av galaksen vår.

Spillene i kjølvannet av Twin Peaks

At Silent Hill har funnet veien til listen er ikke så overraskende.

Vi begynner med en ny topp 5-liste. Nylig ble det kjent at Showtime skal produsere en ny sesong av den minneverdige serien Twin Peaks, som opprinnelig gikk på TV i 1990. Ringvirkningene fra den serien merkes ennå på dagens drama-serier, men vi mener også at spill har latt seg påvirke. Derfor ser vi denne uken på fem av spillene som har blitt mest inspirert av David Lynch sin kultserie.

Etter det var det bare en ting å gjøre: begi oss ut i galaksen i det nylig lanserte Elite: Dangerous, det første spillet i Elite-serien på over 20 år. Spilldesigner David Braben og hans team har denne gangen gjenskapt melkeveien i fullskala, og Jostein og Stian klarer ikke få nok av det enorme spillet, til tross for at oppdragene mangler litt variasjon.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Vi ønsker også velkommen til vår nye podcast-vert, Marie Helen Hansen, som er med på Rad Crew for første gang. Hun har spilt Sherlock Holmes: Crimes and Punishments og oppdager at det beholder mye av det bisarre som har preget de foregående spillene i denne serien.

Her er timeplanen for uken:

  • 8:30 – Topp 5 spill inspirert av Twin Peaks
  • 33:30 – Nyheter
  • 55:00 – Elite: Dangerous
  • 1:31:50 – Sherlock Holmes Crimes & Punishments
  • 1:53:40 – Lytterne forteller om sine spillrelaterte nyttårsforsett

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 8. januar
Rad Crew, 18. desember

Rad Crew, 11. desember

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Dette husker vi best fra E3 2015

Siste fra forsiden