Konkurranse

Vi gir bort The Crew 2-betakoder

Lyst til å prøve det kommende bilspillet?

Ubsoft

Ubisoft har gitt oss 500 nøkler til The Crew 2s lukkede betatest. Alt du trenger å gjøre for å delta er å bruke nøkkelen som du finner nedenfor i denne artikkelen.

Trykk her for å se nøkkelen

LLLQN4KPM7DG

For å bruke koden må du ha en UPlay-konto hos Ubisoft. Gå så inn på Ubisofts nettsider og følg instruksene videre. Det er kun de første 500 som får tilgang, så om du får beskjed om at koden er brukt opp ved registrering er det dessverre tomt.

Husk at du også kan invitere opp til tre venner. Du vil få tilgang til spillet med en gang, og vil ha tilgang frem til testen er ferdig 4. juni.

Prøv bil, båt og fly

I løpet av testperioden kan de utvalgte spillerne oppleve den innledende fasen av The Crew 2s progressjonssystem. Med både bil, båt og fly får man utforske hver eneste krik og krok av spillets åpne verden, satt i USA. De som søker konkurranse kan måle evner i fire forskjellige disipliner – Street Race, Rally Raid, Powerboat and Aerobatics.

Ubisoft lokker også med spillets «Fast Fav»-funksjon, som lar spillere veksle mellom ulike fremkomstmidler på et øyeblikk, avhengig av situasjonen man befinner seg i:

– Et fly som flyr under San Franciscos Golden Gate Bridge kan forvandles til en båt med ett tastetrykk, forklarer utvikleren i en pressemelding.

The Crew 2 lanseres samtidig for PC, PlayStation 4 og Xbox One, den 29. juni. Alle som deltar i betaen vil få en hittil uannonsert digital belønning for bruk i fullversjonen.

Vi likte det første spillet i serien ganske godt.
Les vår anmeldelse av The Crew her »

Siste fra forsiden