Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 20

Vi har åpnet dagens luke

Sjekk hva som er premien i dag.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Erobre YouTube

Har du det som skal til for å bli den neste YouTube-stjernen? Tenker du på å strømme konsollspill med betydelig bedre kvalitet enn det Xbox One og PlayStation 4 kan by på? Eller vil du kanskje bare leke deg litt med å ta opp video av spill?

Elgato Game Capture HD60 er like enkel å bruke som den ser ut.

Uansett hva du funderer på vil Elgato Game Capture HD60 fungere til det meste. Dette eksterne videofangingskortet skilter med å kunne ta opp video med en oppløsning på 1920 x 1080, med 60 bilder i sekundet, noe få andre eksterne kort i dag kan gjøre. Alt du trenger er en PC eller Mac som oppfyller minstekravene, så kan du både ta opp og strømme video enkelt og greit.

Da vi testet Elgato Game Capture HD60 for noen uker siden konkluderte vi med at det er en svært solid ekstern opptaksenhet som vil være mer enn god nok for de fleste.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden