Konkurranse

Julekalender 2019

Vi har åpnet første luke i julekalenderen

Adventstiden begynner med et av årets beste spill.

Shutterstock/Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

FromSoftwares nyeste

Bak første luke finner vi det nyeste spillet fra Dark Souls- og Bloodborne-studioet FromSoftware. Vi lodder ut PC-utgaven av Sekiro: Shadows Die Twice, og slenger på en Sekiro-t-skjorte på toppen. Premien er levert av Activision.

Sekiro: Shadows Die Twice.
Activision

Sekiro: Shadows Die Twice er et tredjepersons actioneventyrspill med rollespillelementer som foregår i Japan på 1500-tallet. Man styrer en ninja som har i oppdrag å redde mesteren sin, som er holdt fanget av en ond klan.

Vår anmelder likte spillet svært godt, og skrøt veldig av hvordan utvikler FromSoftware har endret på formelen de har etablert i Dark Souls-spillene og Bloodborne.

– Spillet legger opp til at det skal være lettere for nye spillere å komme inn, men straffer oss kjapt med noen sinnsykt vanskelige, nervepirrende og tilfredsstillende sjefskamper. Jeg kan vanskelig si noe om andre sin opplevelse av vanskelighetsgraden, men noen av sjefskampene mot slutten har jeg brukt så latterlig mye tid på at det ikke er noe annet spill i SoulsBorne-universet som kommer i nærheten, skrev han i sin anmeldelse.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1013 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden