Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 22

Vi har åpnet luken for bittelille julaften

Kle deg for anledningen.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Spill og kle deg grønt

Bare i tilfelle årets jul blir grønn, har Master Chief vært innom med noen premier som står i stil til akkurat den eventualiteten. Dagens luke skjuler nemlig Halo 5: Guardians Limited Edition og en Halo 5: Guardians softshelljakke.

Halo 5: Guardians Limited Edition.
Microsoft Studios
Halo 5: Guardians softshelljakke.
Musterbrand/Microsoft Studios

Halo 5: Guardians er det hittil nyeste innslaget i Microsofts storslåtte flaggskipserie. Vår anmelder honorerte spillet med nest høyeste karakter, og mente at seriens nye fokus på samarbeid og flerspilling var glimrende utført. I tillegg ble nye styringsmekanikker, den kløktige nivåutformingen og slående vakre blikkfang trukket frem som noen av spillets sterke sider.

Dette er en Limited Edition, så det betyr selvsagt ekstra godsaker. Her får du et unikt spillcover, en Guardian-figur, en Spartan-bok med stålpermer, nedlastbart innhold til spillet, i tillegg til fysiske dokumenter som visstnok gir deg mer informasjon om Locke, Blue Team og Fireteam.

Som om det ikke var nok har du muligheten til å vinne en softshelljakke hvis design er inspirert av Master Chiefs rustning. Vi garanterer ikke at denne kuldeisolerer like godt som sjefens Mjolnir-rustning, men du får i det minste den tøffe Spartan-logoen på brystet.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
501 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden