Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 19

Vi har nye premier i dagens kalenderluke

Er du en reser på dataspill?

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Utstyr fra Razer i alle regnbuens farger

I dag gir vi bort en svært fargerik pakke med datautstyr til en heldig vinner. Razer har levert til oss noe av sitt nyeste utstyr, alt i matchende stil.

Razer BlackWidow Chroma tastatur.
Razer

BlackWidow Chroma er et tastatur fra Razer designet helt og holdent for spill. De mekaniske tastene har optimalisert reiselengde for god respons, og er konstruert for å tåle over 60 millioner tastetrykk. Tastene holder lenge, med andre ord. Med Razer Synapse kan du i tillegg tilpasse fargene bak tastene, med utallige fargekombinasjoner å velge mellom.

Razer Diamondback datamus.
Razer
Razer Firefly musematte.
Razer

Det kan være greit å ha en kompanjong som står i stil til et slik tastatur. Vi har med det lagt en Razer Diamondback datamus i premiepakken. Dette er den nye versjonen av en museserie som har eksistert siden 2004. Det symmetriske designet gjør dette til en optimal mus for både høyre- og venstrehendte spillere. Du kan også stille farger på lik linje med BlackWidow-tastaturet, og musen har en presis 16,000 DPI lasersensor, samt gummi-lister som gir godt grep under intense kamper.

For å toppe det hele slenger vi med en Razer Firefly musematte. Denne har også et fargespektrum som kan tilpasses. Den harde overflaten på denne matten har et mikrotekstur-finish som passer perfekt til den presise Diamondback-musen, og fungerer som en svært reflektiv overflate for hurtig respons.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden