Konkurranse

Julekalender 2023 - Luke 22

Vi har nye premier i dagens luke

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Den 20 år lange tradisjonen er her igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Vil du se om du har vunnet i de andre lukene? Her er oversikten over alle vinnere så langt

Sportstrio fra EA

I dag kan du vinne tre sportspill fra EA til valgfri plattform. EA Sports FC 24, NHL 24 og UFC 5.

EA Sports FC 24 er årets innslag i fortballserien som tidligere har vært kjent som FIFA. Tross navnebyttet er likevel mye som før, og fotballen står stadig i sentrum i det store suksesspillet.

NHL 24 er EAs store ishockeyinnslag, også fersk av året. Selv om mye består har utviklerne overhalt en del siden fjoråret, med nye "total control skill moves", et nytt passningssystem og fysikkbasert kontakt.

Sist ute er EA Sports UFC 5 – et slåssespill basert på MMA-slåssing. Her får du 229 unike slåssekjemper med 81 alternative versjoner. Spillet har en karrieremodus som tar sikte på å lose spilleren inn i spillet. Der får man innføring i fire MMA-disipliner, boxing, kickboxing, wrestling, og jiujitsu.

Premien er levert av Electronic Arts.

For å delta må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Vinneren trekkes torsdag 28. desember.

Spillrulett
81 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden