– Vi jobber med flere Diablo-prosjekter

Diablo 4 er sannsynligvis i bunken.

Blizzard

I en video på Twitter forteller Blizzards nettsamfunnsleder, Brandy Camel, at de pusler med en del nytt i Diablo-universet.

– Vi jobber med flere Diablo-prosjekter akkurat nå. Noen av dem kommer til å ta lenger tid enn andre, men vi kan kanskje ha noe å vise dere senere i år, forteller hun i videoen.

Diablo III.
Blizzard

Om vi skal tyde kaffegruten som Camel slenger på bordet, er det sannsynlig at et nytt Diablo-spill i en eller annen form er blant disse prosjektene, men at det er det prosjektet som litt lenger frem i tid. Andre spådommer vi tør å nevne uten å snuble ned i vage konspirasjonsteorier er den lengeberyktete Nintendo Switch-varianten av Diablo III. Altså, vi blir egentlig overrasket om Blizzard ikke har jobbet med det.

Vi avslutter synsingen med å tippe at vi får se noe på Blizzards årlige messe, BlizzCon den 2. november. Selskapet har for vane å presentere noe morosamt der hvert år.

LES OGSÅ: For 21 år siden leverte en liten utvikler dette dokumentet til Blizzard – ett år senere ble Diablo lansert »

Godt kjent spillserie

Diablo II.
Blizzard

De som har gløttet på Blizzards nettsider for utlyste stillinger har i noen år nå sett at selskapet har søkt etter folk som skal jobbe med Diablo-prosjekter. Senest i sommer fikk vi et ganske tydelig hint om at spillserien er i fokus internt i spillselskapet, da de søkte etter en ny «dungeon artist» som skulle jobbe med et uannnonsert Diablo-prosjekt.

Med årene har Diablo-serien etablert seg som en av de mest renommerte og populære spillseriene. Det første spillet ble sluppet i Nord-Amerika helt på tampen av 1996, og i november året etter i Europa.

Diablo.
Blizzard

Oppfølgeren Diablo II ble sluppet i 2000, og har siden den gang opparbeidet seg en status som det ypperste av det ypperste innen sin sjanger. I det isometriske actionrollespillet klikker du deg gjennom forskjellige akter i jakt på stadig bedre gjenstander og nivåforbedringer.

Diablo III ble sluppet i 2012, og har blitt utviklet videre siden den gang. En utvidelsespakke og utallige oppdateringer har ført til at spillet fremdeles har et fotfeste i spillmarkedet.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Diablo II »

Les også
Anmeldelse: Diablo III

Siste fra forsiden