Blizzard søker etter ansatt til et nytt Diablo-spill

Blizzard

Det er som regel litt vanskelig å spå fremtiden i tebladene som Blizzard slenger på bordet når de søker etter nye ansatte. Vanligvis er oppføringene så vage at det blir ren gjetting. Denne gangen virker det å være mer håndfast.

Blizzard søker nå etter en ny «dungeon artist» som skal jobbe med et uannonsert Diablo-prosjekt. Noen av oppgavene den nyansatte skal ta seg av er å bygge nye grotter og lage områdeobjekter – og det er dette som gjør at det mest sannsynlig er snakk om et nytt Diablo-spill her. Dette er ikke oppgaver som du trenger til, for eksempel, en oppusset versjon av et tidligere Diablo-spill, men noe du helt klart trenger når du jobber med noe splitter nytt.

Spørsmålet blir da: Er dette Diablo 4? Noe helt annet? Et mobilspill? Et rent nettspill? Hvem vet.

Blizzard med nye prosjekter

Det begynner å bli en stund siden Diablo III nå.
Blizzard

Det begynner for så vidt å bli på tide å gå videre til et nytt spill i serien nå. Diablo III kom først ut for seks år siden, i 2012, og Blizzard har lagt mye tid i å utvikle versjoner til det meste av konsoller siden. Vi har likt de fleste av utgavene – selv om utvikleren snublet litt på veien, for eksempel med håndteringen av auksjonshuset.

Ellers vet vi at Blizzard jobber med en ny utvidelse til World of Warcraft, kalt Battle for Azeroth. Den kommer i sommer. Vi har også hørt små murringer om et massivt nettstrategi til mobile plattformer som kaaaaaaaanskje har noe med Warcraft-universet å gjøre (det var disse tebladene, da).

LES OGSÅ: Blizzard pusler med nye ideer til spill og merkevarer »

Siste fra forsiden