Blizzard jobber med et uannonsert førstepersonsspill

Litt for tidlig med en oppfølger til Overwatch, er det ikke?

Overwatch.
Blizzard

Gløtter man på Blizzards hyringssider akkurat nå, kan man se at spillutvikleren søker etter to nye ansatte som skal jobbe med «et uannonsert prosjekt som bruker en robust førstepersons-spillmotor». De to ingeniørene skal jobbe med spillmotoren og utviklingen av verktøy.

Det er nok litt for tidlig med en oppfølger til Overwatch.
Blizzard

At Blizzard hopper på et nytt førstepersonsspill nå er ganske interessant. Så langt har de kun hatt ett utgitt spill som benytter seg av synsvinkelen: Overwatch. Å forvente at en oppfølger til spillet allerede har kommet så langt i utviklingsprosessen er nok urealistisk, men det kan tenkes det er snakk om en utvidelsespakke eller lignende. Selvfølgelig kan det også være et førstepersonsspill som tar i bruk noen av Blizzards andre serier, Warcraft, StarCraft, Diablo, Heroes of the Storm – eller noe helt nytt.

Det dukker opp jobbtilbud fra det amerikanske spillselskapet hele tiden. Blizzard søkte for eksempel i sommer etter utviklere og ansatte til et nytt Diablo-spill, og gjør vanligvis ikke så mye for å holde disse jobbene skjult.

Ingen Warcraft-oppussing

Én ting vet vi i hvert fall at de ikke jobber med. For bare noen uker siden stagget selskapet håpet til alle som ønsker å se de to første Warcraft-spillene i moderne drakt. Derimot kunne de samtidig annonsere at Diablo-fansen får prøve en variant av det første spillet i Diablo III-motoren over nyttår.

Overwatch fikk på sin side en ny spillbar helt nylig: Sombra. De brukte om lag fem måneder med triksing og fiksing for å bygge opp forventninger, før de slapp hackerheltinnen i midten av november.

LES OGSÅ: World of Warcraft er 12 år »

Siste fra forsiden