Vi kalte Monaco et ypperlig snikespill – torsdag kunne du få det helt gratis

Oppdatert: Nå har prisen gått opp igjen.

Pocketwatch Games

Uke 36 har blitt ganske så trivelig for fans av videospill. Torsdag gav Torn Banner Studios fra seg Mirage: Arcane Warfare, EA deler ut eksemplarer av Steamworld Dig og The Walking Dead: Season One er gratis frem til lørdag kveld. Som om ikke det var nok har indie-utvikler Pocketwatch Games kunngjort at snikespillet Monaco: What's Yours is Mine koster kroner null i dag.

Monaco kan spilles alene eller med opptil tre venner.
Pocketwatch Games

Frem til klokken 19:00 fredag 8. september kan du plukke opp din kopi av Monaco på Steam. Alt du må gjøre er å finne spillet i nettbutikken, trykke på knappen merket «Installer spill» og så er det ditt.

Stjel alt du kan

Monaco ble først lansert på PC i 2013, og har siden kommet til Xbox 360, Mac og Linux. Spillet handler om en gjeng mesterskurker, som går sammen for å stjele så mye de kan fra en rekke forskjellige mennesker. Alle har forskjellige spesialegenskaper, og et vellykket ran krever godt samarbeid.

Vår egen Jens Erik Vaaler storkoste seg med Monaco, og klinket til med en åtter på karakterskalaen. Spesielt satte han pris på muligheten til å ta med opptil tre andre venner ut på røvertokt:

– Monaco er et ypperlig snikespill som passer like godt for entusiaster som amatører. Spillet kan gjennomføres utelukkende på egenhånd, men det er absolutt best når man kan spille med andre. Da får opplevelsen en større grad av tilfeldighet og uforutsigbarhet som gjør at et vel gjennomført kupp gir en ekstra mestringsfølelse. De senere nivåene blir også enklere når flere er med på laget. Flere spillere skaper også lettere kaos, så kommunikasjon og koordinasjon er et must om man skal unngå å bli sett, skrev Vaaler.

Lurer du på hva annet du kan spille denne måneden?
Se hvilke spill vi gleder oss til i september »

Siste fra forsiden