Konkurranse

Julekalender 2018 - lule 15

Vi lodder ut en stor spesialutgave bak dagens luke

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

En stor spesialutgave

I dag kan du vinne en stor samleutgave av skytespillet Wolfenstein II: The New Colossus til PlayStation 4. Spillet følger med, sammen med et steelbook-omslag og en stor figur av hovedperson BJ Blazkowicz. I tillegg følger det med en manual og en plakat.

Vi satte stor pris på Wolfenstein II: The New Colossus da det kom og kalte det et skytespill selv de som ikke liker skytespill bør unne seg.

– Wolfenstein II: The New Colossus er ikke bare det beste Wolfenstein-spillet til nå, det er også et av de mest ambisiøse og nyanserte skytespillene som er laget. Det er et fartsfylt actioneventyr, en forløsende voldsorgie og et ubehagelig dypdykk i den menneskelige natur. Det er som om utviklerne har sauset sammen No Country for Old Men, Inglorious Basterds, Ocean’s Eleven, Hot Shots, Rambo 1-3 og Schindlers liste, for å så sette deg i førersetet, skrev vår anmelder om spillet.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
333 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden