Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 15

Vi lodder ut en utstyrspakke i dagens julekalenderluke

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Headset og mus fra Surefire

Surefire

I dag kan du vinne en kombipakke fra utstyrsprodusenten Surefire. Du får et trådet Harrier 360-headset, et Vinson N2-stativ til å hvile headsettet på, og en trådet Martial Claw-mus. Både headsettet, stativet og musa bruker USB-kabel for tilkobling.

Harrier 360 byr på 7.1-lyd, en avtagbar mikrofon og og RGB-belysning. USB-kabelen kan kobles i både PC-er og konsoller. Vinson N2-stativet har RGB-farger og man kan også koble headsettet til stativet som en mellomstasjon, eller lade andre USB-enheter via en port. Musa har sju knapper og en DPI på opp til 7200.

Premien er levert av Surefire og har en samlet verdi på om lag 1200 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
227 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden