Konkurranse

Julekalender 2020

Vi lodder ut to av årets største spill i dagens luke

Se hva julekalenderen byr på i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

To gode spill fra Activision

Call of Duty: Black Ops Cold War.
Activision

Premien i dag er to spill fra Activision. Det første er Call of Duty: Black Ops Cold War – årets innslag i den langtgående Call of Duty-serien. Årets innslag føyer seg inn i Black Ops-kategorien, med en historie satt til Regan-perioden. Vi likte spillet ganske godt, selv om vår anmelder hadde litt ris å komme med også.

– Call of Duty Black Ops: Cold War er et relativt godt, men veldig trygt, innslag i denne årlige serien. Der fjorårets Modern Warfare bante vei med en helt ny grafikkmotor og en til tider rå fortelling, spiller Cold War det adskillig tryggere, skrev han.

Det andre spillet er Crash Bandicoot 4: It's About Time. Dette plattformspillet ønsker å være en oppfølger til de tre første Crash Bandicoot-spillene fra 90-tallet, og plukker dermed opp tråden der Crash 3 slapp. Og etter alt å dømme har dette virket.

Crash Bandicoot 4: It's About Time.
Activision

– Etter over 20 år med en rekke gode, middelmådige og regelrett dårlige sidesprang, har Crash Bandicoot-trilogien omsider fått oppfølgeren den fortjener. Ikke bare byr Crash Bandicoot 4: It's About Time på en verdig videreføring av stilen og mekanikkene fra den originale trilogien, men det bygger også videre på dette grunnlaget med en rekke nye og spennende ideer, skrev vår anmelder i sin hyllest.

Premien er levert av Activision Blizzard. For Call of Duty: Black Ops Cold War kan du velge mellom PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. For Crash Bandicoot 4: It's About Time kan du velge mellom PlayStation 4 og Xbox One.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1289 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden