Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 11

Vi lodder ut to kritikerroste spill i dag

Luke nummer 11 i premiekalenderen er åpnet.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

To storspill fra PlayStation

I dag er premien to relativt nye PlayStation-spill: Gran Turismo 7 til enten PlayStation 4 eller 5, og Uncharted Legacy of Thieves Collection til PlayStation 5.

Uncharted Legacy of Thieves Collection.
Sony

Uncharted Legacy of Thieves Collection er en samlepakke som inneholder de to nyeste Uncharted-spillene: Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy. Begge spillene har fått et lite ansiktsløft i anledning nyslipp på PlayStation 5.

Gran Turismo 7 er det ferskeste innslaget i PlayStations velkjente bilspillserie. Her får man kjøre og låse opp flere og flere kjente biler, i det som vår anmelder hadde kun lovord om.

Gran Turismo 7.
Sony

– Gran Turismo 7 er kanskje ikke for alle. Men for entusiastene, for dem som elsker progresjon og oppnåelse, og for dem som virkelig digger biler og alt rundt, er det ikke noe som kommer i nærheten, skrev han i sin anmeldelse.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
84 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden