Konkurranse

Vil du prøve For Honor?

Oppdatering: Trekningen er nå over.

For Honor
Ubisoft

Ubisoft har gitt oss 90 koder til den lukkede betatesten av For Honor til valgfri plattform. Dersom du ønsker å være med på utprøvingen, og kanskje få en liten smakebit av spillet før det lanseres 14. februar, må du skrive inn e-postadressen din i feltet under.

Vi trekker ut 90 heldige vinnere fra bunken i kveld klokken 23:00, onsdag 25. januar. Du vil da få en mail dersom du er en av de 90 utvalgte.

Betaatesten begynner torsdag 26. januar og avsluttes søndag 29. januar.

Brutale kamper

For Honor. (Ubisoft)

I For Honor møtes vikinger, riddere og samuraier til blodige kamper på en ikke helt historisk korrekt slagmark. Spillet byr på brutale sverdkamper med en blanding av slåssespill og strategi, noe vår skribent satte pris på i sin sniktitt:

– Spillet slår de tre distinkte folkeslagene sammen på en overbevisende måte, med en visuell stil som både utjevner og setter søkelys på de enorme forskjellene fra kriger til kriger. […] For Honor er dermed like deler slåssespill som det er strategi, og når man først får en forståelse for de dypere mekanikkene og tankespillene som foregår underveis, er det få andre spill som kan by på like spennende flerspillerkamper, skrev Espen Jansen.

For Honor kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 14. februar.

Siste fra forsiden