Villmannskjøring på PS3 og Xbox 360

Alltid hatt et hemmelig ønske om å bli taxisjåfør? I november får du sjansen.

Arkadespillet Crazy Taxi fra 1999 ble portet til Dreamcast i 2000, og deretter til Playstation 2 og Gamecube i 2001. 10 år etter den første konsollversjonen blir HD-utgaven av Segas klassiker tilgjengelig på XBLA og Playstation Network.

Arkadeversjonen ble utviklet av Hitmaker (også kjent som Sega AM3), og skulle den gangen være et alternativ til de andre spillene på markedet. Crazy Taxi skilte seg fra de andre arkadetitlene ved å belønne spilleren med ekstra spilletid for vel utførte oppdrag.


Hovedoppgaven som drosjesfåfør i Crazy Taxi er å frakte kunder til utvalgte destinasjoner så raskt som mulig. Du kan tjene penger underveis ved å nestenkollidere med andre kjøretøy, og hvis du ikke når frem i tide risikerer du at passasjeren din hopper av.

En pil øverst på skjermen viser hvilken retning ferden går, og når du nærmer deg målet må du stoppe innenfor en gitt sone for å fullføre oppdraget. Du får deretter tildelt poeng basert på hvor hurtig du unnagjorde turen, og kundene gir deg selvsagt penger for vellykket og rask levering.

Opprinnelig kunne Crazy Taxi by på låter av Bad Religion og The Offspring, men fortvil ikke; den nye utgaven skal ha annen musikk på repertoaret.

Nye Crazy Taxi kommer med arkademodus og originalmodus, samt 16 minispill. Spillet vil koste 800 Microsoft-poeng på XBLA og skal lanseres den 24. november. Flere andre Dreamcast-titler er også underveis til PS3 og Xbox 360.

(Kilde: Eurogamer)

Les også:Dreamcast-klassikere returnerer
Les også:Nytt Crazy Taxi-spill til PSP
Les også:SNIKTITT: Crazy Taxi 3

Siste fra forsiden