Vin Diesel som Agent 47

Skuespilleren Vin Diesel har fått rollen som Agent 47 i den kommende Hitman-filmen. Dessuten ser det ut til at han også vil spille den berømte leiemorderen i fremtidige spill.

De britiske nettstedene Computer & Video Games og TotalVideoGames forteller i dag at skuespilleren Vin Diesel får rollen som Agent 47 i en kommende Hitman-film fra 20th Century Fox. I tillegg skal han visstnok få rollen som produsent på filmen, som sammen med Chuck Gordon og Adrian Askarieh, som for øyeblikket jobber med John Woo sin filmversjon av Midway-spillet SpyHunter.

I tillegg går det rykter om at Vin Diesel sitt spillselskap, Tigon Studios, kommer til å holde forhandlinger med Eidos og IO Interactive om å gi skuespilleren fast rolle som Agent 47 også i kommende spill. Dermed ser det ut til at tilhengere av serien snart må venne seg til at den populære leiemorderen får nytt ansikt og stemme. Om dette er noe de setter pris på gjenstår å se.

Det neste Hitman-spillet skal i følge ryktene lanseres omtrent samtidig med filmen. Vi forventer offisiell informasjon både om filmen, spillet og Vin Diesels rolle i det hele om ikke alt for lenge.

Siste fra forsiden