Katamari-sjefen vender tilbake

Vinglepetter, altså.

Etter en kort pause fra industrien han angivelig hater, stifter Keita Takahashi og kona eget selskap.

Det er under en måned siden vi meldte at hjernen bak fargeeksplosjonen som utgjør spillserien Katamari var lut lei spillindustrien.

Det er ikke kjent om Keita Takahashi har fått et kall fra oven, eller om forrige måneds utspill skyldtes et horn i siden til tidligere arbeidsgiver Namco Bandai. Nå er han og kona i hvert fall tilbake med sitt eget selskap kalt uvula.

uvulas hjemmeside skjuler mer enn Takahashis stolte spillfortid.

Selskapets hjemmeside avslører at de i tillegg til spillutvikling jobber med musikk, noe som i og for seg gir mening når man vet at kona til Takahashi er musiker. Internettsiden avslører også en rekke bilder av gamle, kreative og etter all sannsynlighet hjemmelagde møbler. Dette kan tolkes dithen at disse skal være viktig for parets kreative utfoldelse.

Det er fortsatt ikke kjent hva i alle dager de skal foreta seg fremover, selv om det i forrige måned ble rapportert at spillutvikleren visstnok skal redesigne en park i Notthingham, England.

Vi får bare håpe at kultsjarmøren velger å bruke kreativiteten sin til å skape nok en rekke herlige og unike spill, og at uvula ikke betyr en nedtrapping.

Siste fra forsiden