Konkurranse

Vinn Age of Conan-samlerutgave

Eksklusivt innhold

Nå kan du sikre deg en unik samlerutgave av storspillet Age of Conan og 60 dager gratis spilletid.

Fredag 23. mai slippes Age of Conan i Norge. Det har tatt over fire og et halvt år for norske Funcom å utvikle dette onlinebaserte actionrollespillet, som foregår i en mørk fantasyverden, full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve.

Denne samlerutgaven inneholder nesten alt en Conan-tilhenger måtte ønske seg.

Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid. Age of Conan starter som en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse, som etter omlag 20 timer går over i en massiv flerspillerverden. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Ut å hogge ved for neste vinter.

Unike premier

Nå har vi skaffet til veie en svært eksklusiv samlerutgave av Age of Conan, en vakker salgsbrosjyre, to spillekort som gir 60-dagers gratis spilletid og to standardutgaver av spillet. Disse premiene fordeles på tre heldige vinnere.

Samlerutgaven kommer i en stor, forseggjort eske, og inneholder:

  • En eksklusiv «in-game»-ring som stammer fra en gammel sivilisasjon kalt Acheron. Ringen gir noen prosent ekstra erfaringspoeng og bedre utholdenhet til figuren din.
  • Et lærkart som gir et autentisk overblikk over Hyboria-verdenen.
  • Unik bonus-DVD, fylt til randen med trailere, en hilsen fra produsenten, bakomfilmer, utviklerdagbøker og illustrasjoner.
  • Det offisielle lydsporet, med den beste musikken fra spillet.
  • En 128-siders bok fylt med mye kunst og konseptegninger som ledet til Hyboria slik verdenen oppleves i spillet.
  • En eksklusiv «in-game»-kappe som gir deg gratis drikke overalt i Hyboria.
  • Gjestepass som gjør det mulig for deg å invitere fem venner inn i spillet helt gratis, i en begrenset periode.

For å delta i trekningen må du være fylt 18 år (på grunn av spillets aldersmerking), og svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva er ikke en rase i Age of Conan?
  1. Hva heter komponisten bak lydsporet til Age of Conan?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt tirsdag 20. mai. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Siste fra forsiden