Konkurranse

Call of Duty: Black Ops 4 - Mystery Box Edition

Vinn Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition

Vi lodder ut én spesialutgave til en heldig leser.

Activision

I samarbeid med Activision lodder vi ut en spesialutgave av Call of Duty: Black Ops 4 til Windows. Spesialutgaven kalles Mystery Box Edition, og inneholder en hel del snadder.

Dette er innholdet i Mystery Box Edition.
Activision

Selvfølgelig får du spillet, men du får i tillegg et Black Ops Pass som gir deg nye kart og innhold til både zombiemodusen og Blackout-modusen. Du får også et Steelbook-omslag, et 1000-biters puslespill, et tegneseriehefte, 10 emblem, en popsocket til telefonen din, fire pins og tre litografier fra spillet. På bildet til høyre kan du se innholdet i pakken.

God mottagelse

Call of Duty: Black Ops 4 ble sluppet til PlayStation 4, Xbox One og Windows 12. oktober. Her på bruket likte vi spillet svært godt og slengte en 8-er etter spillet i vår anmeldelse.

– Det at Treyarch valgte å kutte enspillerdelen fra Call of Duty var et spennende valg, og et jeg synes de har lykkes bra med. Det mangler overhodet ikke på innhold i Black Ops 4, og totalt sett så kjennes dette ut som et mer fokusert og rendyrket Call of Duty-spill, noe det også er. Flerspilleren er bedre, mer underholdende, og flyter bedre enn den har gjort på veldig lenge, skrev vår anmelder.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Konkurransen er åpen til onsdag 31. oktober klokken 10:00, og vi trekker en vinner samme dag. Husk å fyll inn adresse så vi vet hvor vi skal sende pakken.

Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Joakim Hjelvik. Vi gratulerer!

Siste fra forsiden