Konkurranse

Vinn en New Nintendo 3DS med spill og deksel

Svar riktig på to spørsmål for å delta.

Nintendo, Shutterstock

Oppdatering mandag 13. april klokken 11:56: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er annonsert.

Hver helg deler vi i Tek-nettverket ut premier til våre lesere, og denne uken er det Gamer.no sin tur til å stå for konkurransen.

Dette dekselet får du med-.

Den nye varianten av håndholdtkonsollen Nintendo 3DS er det vi lodder ut denne gangen.

New Nintendo 3DS er en ny og forbedret utgave av den nå fire år gamle konsollen som ikke bare byr på en mer stabil 3D takket være en ansiktsgjenkjenningsfunksjon, men også en ekstra stikke og NFC-funksjoner som gjør at den kan brukes med Amiibo-figurer. Du kan også bytte deksel på konsollen, og vi har derfor lagt med en dekorativ Mario-variant som du kan legge på om du vil.

Kanskje viktigst av alt er likevel den økte ytelsen – konsollen har mer RAM og en oppgradert prosessor, noe som gjør at den er kjappere enn tidligere og kan yte mer.

Du får med et spill

En konsoll er ikke så fantastisk spennende uten noe å spille, og derfor slenger vi også inn Xenoblade Chronicles 3D med i pakken. Denne nyutgaven av rollespillet som først dukket opp på Nintendo Wii for noen år siden, blir av mange betegnet som ett av de beste japanske rollespillene fra det siste tiåret. Det kan også kun spilles på New Nintendo 3DS siden det drar nytte av den økte ytelsen.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare riktig på de to spørsmålene nedenfor, og fylle ut en gyldig adresse som vi kan sende premien til. Vi trekker en vinner på mandag.

Siste fra forsiden