Konkurranse

Vinn en stilig Uncharted-variant av PlayStation 4

En heldig vinner stikker av med en sjelden og flott konsoll.

Uncharted 4: A Thief's End ble sluppet for litt over tre uker siden, og har blitt hyllet av både fans og anmeldere verden over. I den anledning skal Gamer.no nå gi bort en stilig PlayStation 4 med Uncharted 4-tema, i samarbeid med YouTuberne Kim Køste og Lloyd Arcilla hos Gutterommet.

PlayStation 4 Uncharted Edition kommer i en gråblå fargetone, og et bilde av Nathan Drake pryder oversiden av konsollen. «Sic Parvis Magna», mottoet til både Nathan og hans forgjenger Francis Drake, står skrevet i gullbokstaver på fremsiden.

Sånn ser den ut.
Sony

Det følger også med matchende håndkontroll og selvsagt en kopi av selve spillet.

Utviklerne Naughty Dog avslutter eventyret med Nathan Drake i det fjerde spillet i serien, og atter en gang skal han ut på heseblesende og actionfylte eventyr. Her på Gamer.no fikk spillet 9 av 10 mulige poeng, og anmelder Audun Rodem slo fast følgende:

– Med Uncharted 4: A Thief's End har Naughty Dog greid å skape nok et fantastisk spill i en serie som allerede er preget av minst ett annet fantastisk innslag (ja, jeg snakker om Uncharted 2: Among Thieves). Nesten alt er hakket mer finslipt og ferdigspikket enn tidligere, med en bedre flyt og et bedre utvalg av tilnærmingsmåter på alt fra kampsekvenser til utforskning.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre er å svare korrekt på to spørsmål og skrive inn adressen din, slik at vet hvor premien skal sendes. Vinneren trekkes og annonseres tirsdag 7. juni.

Siste fra forsiden