Vinn helikoptertur til HW-LAN

Fem heldige HW-LAN-deltakere blir flydd til arrangementet med helikopter.

HW-LAN 2006 er navnet på Nordens største databegivenhet i høst, og arrangeres av Hardware-nettverket. Datatreffet foregår i Hangar 4 på den gamle Fornebu flyplass utenfor Oslo. Det forventes over 3000 deltakere og solid dekning av NRK.

Tanken bak arrangementet er å gi leserne og forumbrukere en mulighet til å møtes til en sosial ramme, samt dele kunnskap og erfaring. Det er ildsjeler i Hardware-nettverket, Battlefield.no og forumbrukere fra begge miljøer som står bak, og det legges vekt på at dette er et brukerstyrt LAN. Arrangementskomiteen ønsker å benytte det engasjementet som ligger i miljøet, både på brukersiden og på leverandørsiden. Det legges derfor stor vekt på tilbakemeldinger underveis i planleggingen.

I høstferien erstattes den rolige innegolfen i Hangar 4 med et yrende liv av datainteresserte.

Vi kan vente oss konkurranser i spillene Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Quake IV og Battlefield 2, men i tillegg vil det holdes løpende konkurranser i skripting, problemsøking, 3D-programmering, overklokking og mye mer. Vi loves rekordstore premier i norsk sammenheng, noe som har ført til at flere kjente lag fra inn- og utland har meldt sin ankomst.

I dag ble det kjent at alle som bestiller billetter innen 20. august kl. 16 vil være med i trekningen av en spektakulær ankomst via et helikopter rett før dørene åpner. Komplett – som er en av hovedsponsorene – vil fly inn sitt Battlefield 2-lag med helikopter, men har stilt dette til rådighet også for HW-LAN. Arrangøren vil velge ut fem personer som plukkes opp på et avtalt sted i Oslo-området, og deretter fraktet i 1000 fots høyde over Oslofjorden mot Fornebu.

Det er ingen aldersgrense for dette, i og med at et helikopter regnes som offentlig transport. Men dersom noen velger å takke nei får man en trøstepremie, mens hovedpremien går videre til en ny tilfeldig person som får oppleve Oslo fra et helt nytt perspektiv, en opplevelse man antageligvis ikke vil glemme med det første.

De fem heldige vil ikke være de eneste som får ta seg en helikoptertur. Det er også planlagt andre aktiviteter med helikopteret under arrangementet. Mer informasjon om det kommer neste uke.

HW-LAN 2006 går av stabelen i høstferien, nærmere bestemt onsdag 4. oktober kl. 12 til søndag 8. oktober kl. 16. Et adgangspass for hele LAN-et koster 473 kroner inkl. avgifter, og bestilles via via Partyticket. Besøk gjerne det offisielle nettstedet til HW-LAN for mer informasjon.

Siste fra forsiden