Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 6

Vinn overlevelsesspill med dinosaurer

Her er luke nummer seks i kalenderen.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Er du klar for «The ARK»?

ARK: Survival Evolved Collector's Edition.
Studio Wildcard

Hvis du har vært aktiv på Steam Early Access-fronten de siste to årene, har neppe ARK: Survival Evolved gått deg hus forbi. Overlevelsesspillet med en dinosaur-tvist ble en stor snakkis da det først ble tilgjengelig på Steam i 2015, og for noen måneder siden ble fullversjonen sluppet til både PC og konsoller.

Vi har fått tak i ARK: Survival Evolved Collector's Edition til PlayStation 4, og i denne pakken er det i hvert fall ikke mangel på ymse stæsj og samleobjekter: I tillegg til selve spillet og et sesongpass med alle tre utvidelsene, får du her blant annet et smykke, et fysisk kart over ARK-øya, en plakat, og det hele pakket inn i en heftig kiste i tre-finish.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
874 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden