Konkurranse

Sekiro: Shadows Die Twice - Collector's Edition

Vinn Sekiro: Shadows Die Twice - Collector's Edition

Konkurransen er nå avsluttet.

Acitivsion Blizzard

Sekiro: Shadows Die Twice har blitt månedens snakkis etter lanseringen i mars. Nå lodder vi ut en samleutgave av PC-versjonen av spillet til én heldig vinner. Premien er levert av Activision Blizzard.

Sekiro: Shadows Die Twice - Collector's Edition.
Activision Blizard

Samleutgaven inneholder hele spillet til PC, sammen med et steelbook-omslag. I tillegg ligger det et kart fra spillet, replika av spillmyntene som dukker opp, en kunstbok og en svær 18 cm lang statuett. Du kan se et bilde av innholdet til høyre.

En perfekt åndelig oppfølger

Sekiro: Shadows Die Twice er et tredjepersons actioneventyrspill med rollespillelementer som foregår i Japan på 1500-tallet. Man styrer en ninja som har i oppdrag å redde mesteren sin, som er holdt fanget av en ond klan.

Vår anmelder likte spillet svært godt, og skrøt veldig av hvordan utvikler FromSoftware har endret på formelen de har etablert i Dark Souls-spillene og Bloodborne.

– Spillet legger opp til at det skal være lettere for nye spillere å komme inn, men straffer oss kjapt med noen sinnsykt vanskelige, nervepirrende og tilfredsstillende sjefskamper. Jeg kan vanskelig si noe om andre sin opplevelse av vanskelighetsgraden, men noen av sjefskampene mot slutten har jeg brukt så latterlig mye tid på at det ikke er noe annet spill i SoulsBorne-universet som kommer i nærheten, skrev han i sin anmeldelse.

Sekiro: Shadows Die Twice er tilgjengelig på Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Husk å skriv inn riktig adresse og navn slik at vi vet hvor vi skal sende premien.

Konkurransen er åpen til mandag 15. april klokken 10:00. En vinner trekkes og annonseres senere samme dag.

Konkurransen er nå avsluttet, og vi har trukket en vinner. Vedkommende er varslet på e-post.

Siste fra forsiden